Vijesti

Nakon Bayonette, čini se kako je neizbježno da i Vanquish pohara PC

Nakon što su nedavno iz Platinum Gamesa izjavili kako bi voljeli sve svoje igre prebaciti i na PC, na današnji dan su samo još malo podigli nadu da će još jedna njihova hit igra doći na PC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas je PC Steam verzija Bayonette dobila naizgled maleno i nebitno ažuriranje. No, pažljivom pretragom datoteka igre, unutar igrinog foldera za dodatke, igrači su pronašli avatar glavnog lika iz Vanquisha.

Vanquish Steam

Ako je suditi prema sličnom teasu kakav je bio u slučaju nedavno izašle Bayonette, ovo je poprilično jasna poruka da nas uskoro očekuje novo iznenađenje iz Platinuma.

Podsjetimo se, Vanquish je pucačina iz trećeg lica koja je načinom i stilom igranja dosta slična Gears of War serijalu. Direktor Vanquisha bio je legendarni kreator Resident Evil serijala Shinji Mikami. Unatoč tome što je igra prošla odlično kod kritike, to se ipak nije odrazilo na prodaji PlayStation 3 i Xbox 360 verzija igre. Nadajmo se da će potencijalni izlazak na PC-u ispraviti ovu nepravdu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano