Vijesti

Nakon ovakvog trailera Destiny 2: Forsaken definitivno zaslužuje tu posljednju šansu

Manje od tjedan dana ostalo je do izlaska ekspanzije koja bi mogla označiti prekretnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo povremenim pregledavanjem friends liste lako je zaključiti da daleko manje igrača pokreće Destiny 2, pa se jednako lako prisjetiti davnih vremena (još na PS3) kada se svaki utorak konzola palila sa zebnjom i molitvom da je ostalo to zadnje mjesto u fireteamu za brza tri prolaska kroz raid. To što su se nakon toga skidali svi sveci s nebesa jer nije pao toliko željeni komadić opreme (da, nikad, ali nikad nisam dobio tog Fatebringera) ionako je kao loša karma poništilo spomenute molbe.

Nikad ozbiljnija najava

Ako zanemarimo dosadašnju “kvalitetu” koju je isporučio Destiny 2, Bungie mora dobiti priznanje da stvarno zna napraviti izvrstan trailer. Tako smo uoči izlaska ekspanzije Destiny: Forsaken 2 dobili launch trailer i on se nastavlja na svog prethodnika u kojem smo gledali zadnje trenutke na “onom” svijetu proveo karizmatični Cayde-6 (trailer “Last Stand of the Gunslinger”).

https://www.youtube.com/watch?v=Qy1KWyDDM2U

Dakle, novi trailer počinje s činjenicom da je Cayde-6 mrtav (ma ne bismo se čudili da mu se Sudbina ipak nekad promijeni) i do samog kraja ne gubi smisao za humor (barem sam ja to tako shvatio, namig)

Da ne duljimo, u traileru su i Zavala i Ikora, na nama, Guardianima, ostaje zadatak da izravnamo neraščišćene račune koje je Cayde-6 ostavio za sobom. Pred nama je ponovno odlazak u Reef gdje su se, nakon bijega iz Prison of Eldersa, sakrili Uldren i njegovih osam Barona i moraju jednostavno biti – eliminirani.

Prema najavama, nova ekspanzija donijet će brdo sadržaja, nove sposobnosti za Guardiane, nedugo nakon same ekspanzije doći će i raid “Last Wish”, a nadamo se i kvalitetnom novom načinu igranja, Gambit, u kojem se stapaju co-op i kompetitivni multiplayer, uz očekivani dodatak novih oklopa i oružja.

Destiny 2: Forsaken PlayStation 4

Di si? Kako sestra?

I sve to odlično zvuči, ali samo na papiru. Moramo se sjetiti oduševljenja kad je izašao Destiny 2, ali i kako je to oduševljenje veoma brzo splasnulo. Zato sve što Bungie najavljuje uzimamo s dozom opreza, iako se nakon tih par zadnjih trailera ipak vratila želja za povratkom, što će se i dogoditi veoma brzo jer Destiny 2: Forsaken izlazi 4. rujna za PlayStation 4, Xbox One i PC.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano