Vijesti

Nakon PS5 gamepada “iscurila” je i slika prve PlayStation 5 radne jedinice

Gdje ima dima ima i? Čega? Pa FFA, a ne vatre! Ali definitivno ima i vatre u zadnjim glasinama koje se pojavljuju u vezi PlayStationa 5. Izgleda da onaj gamepad i nije fake, nego je protip kako smo već ranije rekli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva slika PlayStation 5 developer “kita”

Prije nego se bacimo na kutiju u kojoj se nalaze specifikacije PlayStationa 5, podsjetit ću vas samo na jednu stvar iz prošlosti. Sjećate se kad su svi pričali da je ovaj DualShock 4 prototip fake?

Znamo svi kako danas izgleda DualShock 4, pa je itekako moguće da je onaj prototip vrlo lagano pravi, a ne fake. To bi značilo da će PS5 gamepad imati LCD ekran na sredini.

A kako izgleda PS5 jedinica na kojoj developeri razvijaju igre? Pa kao jedna velika kutija s 4 USB-a i ako se ne varam, ovo naprijed je također LCD ekran.

Prema zadnjim informacijama koje dolaze od urednika Kotakua, PlayStation 5, ali i Xbox Next će biti zvjerke jače od 10.7 teraflopsa čime se hvalila nedavno Google Stadia.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano