Vijesti

Nakon što je Denuvo za Rage 2 razbijen već prvog dana, Bethesda ga je uklonila

Hakerima nije trebalo dugo da probiju Denuvo zaštitu za Rage 2. Dogodilo se to već prvi dan od izlaska na PC-ju, a u tome je definitivno pomogla velika pogreška Bethesde. Naime, dok je na Steamu Rage 2 izašao s uključenom Denuvo zaštitom, na Bethesdinom servisu ga je netko zaboravio uključiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga je Rage 2 jako brzo piratiziran, a mi se ponekad pitamo tko vodi tu Bethesdu s obzirom na sve veći broj gafova posljednjih godina.

Tko radi u toj Bethesdi?

Vide i oni da nema više smisla, pa su posljednjoj Steam nadogradnji na vrhu patch notesa ponosno napisali: “Uklonjen Denuvo DRM (vidjeli smo da je nekolicina igrača tražila.”

Zanimljivo, kad su hakeri saznali da verzija igra na Bethesdinom servisu nema Denuvo, odlučili su je usporediti sa Steam verzijom. Datoteke s Denuvom su zauzimale čak 10 puta više prostora na disku, dok je pokretanje igre bilo pet puta brže od Steam verzije s DRM-om. Kreatori Denuva tvrde da njih DRM nema utjecaja na performanse igre, što je u ovom slučaju pobijeno.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano