Vijesti

Nakon što su mnogi otkazali Modern Warfare pre-order, Activision i Infinity Ward mijenjaju loot strategiju?

Baš kao što smo pisali prošli tjedan, ponovno jednu Call of Duty igru okružuje oblak negativnosti za što su uvelike krivi Activision i Sony. Naime, PC i Xbox igrači su poludjeli kad su saznali kako će Spec Ops Survival mode biti eksluzivan za PlayStation 4 platformu čak godinu dana. Praktički to znači zauvijek jer će za godinu dana izaći novi Call of Duty.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, zapravo i nije sve tako strašno jer suprotno pisanju pojedinih medija – nije čitav Spec Ops ekskluzivan, već samo jedan mali mode unutar njega.

Samo dan poslije toga, u javnost je izašla informacija kako će Call of Duty imati pojedina oružja zaključana iza zida mikrotransakcija i loot kutija. Dakle, ne samo kozmetičke iteme nego prava oružja.

Ove dvije informacije su zasjenile gotovo sve pozitivno što se događalo u vezi igre, a rezultat svega toga je masovno otkazivanje pre-ordera igre. Igrači su jednostavno revoltirani, te su izgleda Activision i Infinity Ward održali jedan dugačak, dugačak sastanak koji bi za rezultat trebao imati – puno blaže mikrotransakcije.

Navodno da oružja neće biti dio mikrotransakcija, nego samo kozmetičke stvari. Infinity Ward i Activision će upravo ovih dana otkriti kako će mikrotransakcije u igri funkcionirati i to će biti očito jako bitno za odluku oko kupnje igre jer ekskluzivnost Survival Spec Ops modea ne mogu promijeniti.

Ostalo je još malo više od 3 tjedna do izlaska igre i nadamo se dobrim vijestima. Jedna Call of Duty igra je nakon dugo vremena oduševila mnoge svojim gameplayom, pa bi zaista bila velika šteta sve dobro u igri upropastiti glupim korporacijskim odlukama.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano