Vijesti

Napokon smo saznali kad izlazi The Walking Dead: A New Frontier

Studio Telltale Games objavio je datum izlaska, odnosno datum početka treće sezone serijala The Walking Dead, a veselimo se i povratku jednog poznatog lika – Clementine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliki novitet koji dolazi u The Walking Dead: A New Frontier je igranje s dva različita lika. Prvi od njih je Javier koji očajnički pokušava pronaći obitelj. Pomagat će mu drugi igrivi lik, Clementine, a oboje će morati surađivati ako žele preživjeti u svijetu punom zombija.

Ako ste odigrali prve dvije sezone, onda sigurno znate da vas čeka nekoliko prilično teških odluka koje će definitivno utjecati na sudbine likova, a kako se Clementine ovaj puta puno iskusnija sigurno je da će preuzeti više odgovornosti i veći teret.

Prva od najavljenih pet epizoda izlazi 20. prosinca za PS4, Xbox One i PC, a stići će i verzije za PS3, Xbox 360, iOS i Android. Treba napomenuti da će se igra moći kupiti na disku za PS4 i Xbox One od 7. veljače 2017.

Zanimljivo, ako igru prednaručite za PS4, besplatno ćete dobiti The Walking Dead: Season Two i The Walking Dead: Michonne.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano