Vijesti

Naša i vaša omiljena sapunica Life is Strange je došla i na Android

Odsada sudjelujte u životnim zavrzlama curki Max i Chloe i na svojim mobilnim uređajima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budimo realni, igra Life is Strange nikada nije bila vrh grafičke prezentacije koja je tjerala vaše grafičke kartice da zakuhaju, niti je iziskivala mapiranje 2567521841239 gumbova na kontrolerima i tipkovnicama. A kako se radi o najpopularnijoj igri koja je izašla iz pera Dontnod Entertainmenta, ne treba čuditi još pokoji port za sve moguće uređaje.

https://www.youtube.com/watch?v=PmZjQZzQ22Q

Pa shodno tome će i vlasnici Android uređaja dobiti mogućnost igranja ove igre. Kako to obično biva s mobilnim igrama, besplatno se može startati, odnosno igrati prvo poglavlje. Drugo košta 0,99$, dok će preostala tri koštati 4,99$ po komadu. Ako uzmete bundle svih epizoda, tada je cijena ukupno nešto niža i iznosi 8,99$.

Igra uz potpuno integrirane dodirne mogućnosti podržava i naknadno priključivanje kontrolera za one kojima nije baš do pipkanja po zaslonu te photo mode gdje se uhvaćene slike mogu modificirati raznim filterima i dijeliti putem društvenih mreža. Life is Strange za Android se može preuzeti ovdje (Google Play, jelte).

Prati nas na Youtubeu

U kratkom vremenu koliko postojimo postali smo najaktualniji, najopširniji te jedan od najcitanijih gaming portala na ovim prostorima. Podignuli smo i gaming forum koji je najveci na ovim prostorima. Sve to radeci naše redovne poslove od kojih i živimo, dok ovo radimo iz ljubavi bez (još uvijek) ikakve koristi. Spremamo se pokoriti i Youtube, pa kad si vec ovdje, molimo te podrži nas i na toj platformi subscribeom (KLIKOM OVDJE), a mi cemo ti vratiti kvalitetnim video sadržajem po uzoru na najvece svjetske portale.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano