Vijesti

“Nasljednik” Until Dawna stiže na ljeto i izgleda kao – Until Dawn (na steroidima)

Kao što svi već znate jer smo nekoliko puta pisali o ovoj igri, kreatori PlayStation 4 ekskluzive Until Dawn rade već duže vremena na antologiji The Dark Pictures Prva igra u serijalu Men of Medan dolazi već 30. kolovoza i to na PS4, Xbox One i PC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Supermassive Games nam je pokazao već podosta gameplaya i znamo da je ovdje riječ o igri koja uopće ne skriva činjenicu da joj je uzor Until Dawn. Men of Medan također prati grupicu prijatelja koji odlaze na odmor.

Odmor se pretvara u pravu noćnu moru, a svaka odluka koju donesete ne samo da će se odraziti na prvi dio antologije, nego na kompletan serijal. Donošenje odluka imati će još veće posljedice nego u Until Dawnu iako je iskustvo i tamo već bilo prilično stresno.

Prvu igru u serijalu možete već sad prednaručiti po cijeni od $30/€30. Ako ste voljeli Until Dawn, Men of Medan je onda igra za vas. Općenito, ako volite horor žanr ovo je igra za vas. Jasno je već sada da je Supermassive primjenio dobitnu formulu Until Dawna na ovu igru što uopće nije loše.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano