Vijesti

NBA Playgrounds nam u svibnju donosi arkadni hakl za sve uzraste!

Davne 2011. zadnji smo puta imali priliku baciti ulični hakl (barem virtualni), a 6 godina poslije na sve konzole i PC stiže nam NBA Playgrounds.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjećate se svi NBA Streeta i ludo arkadnog gameplaya kojeg su karakterizirali licencirane NBA ekipe, igrači s velikim glavama i nestvarni trikovi koje smo izvodili na uličnim terenima? Ako je odgovor na moje pitanje potvrdan onda otprilike znate što nam donosi NBA Playgrounds. Svi igrači i ekipe su licencirane, a u igri će se pojaviti i NBA legende. Gameplay je skroz arkadan i nema veze sa simulacijom što je i za očekivati kad vidite velike “glavurde” koje igrači imaju.

Igra se 2 na 2, a igra će ponuditi online igranje, lokalni multiplayer te naravno solo igranje. U igri će biti nekoliko stotina ludih trikova koje ćete izvoditi na svim mogućim platformama jer igra izlazi za PS4, Xbox One, PC i Nintendo Switch. Igru radi studio Saber Interactive, a njihov CEO obećava da će igra biti zanimljiva kako početnicima, tako i hardcore igračima. Hakl kreće u svibnju u vidu digitalnog downloada (igra će koštati $20), a do tada svakako pogledajte i službeni trailer.

https://www.youtube.com/watch?v=J3a_s0EIYsc

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano