Vijesti

Ne plačite zbog Diabla 4, izdavači World of Tanksa imaju igru za vas

Evo, pospremite maramice i obrišite suze. Ne tugujte za Diablom IV kada iduće godine stiže Pagan Online!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malo me muti naslov ove igre jer ga stalno čitam Pogan Online što bi zapravo bio dobar naslov u igrama koje uključuju vragove. Pogan Online – igra za sve nevjerne ljude! No, vratimo se mi Paganu Onlineu, igri koju će vjerojatno isprobati većina nas i vas budući da je izdaje i sudjeluje u njoj Wargaming. Ako ne znate tko su oni onda vjerujem da niste nikada ni čuli za megapopularnu igru World of Tanks? Ako jeste onda znate tko su. A Pagan Online je multiplayer akcijski RPG inspiriran Diablom. Ne ovim mobilnim Diablom, nego pravim Diablom.

https://www.youtube.com/watch?v=QKfBGC2aCA0

Wargaming obećava uz prepoznatljivi gameplay koji čini ovaj tip igara (brza borba, dungeoni, loot) puno i novih stvari koji će unijeti živosti u žanr. Borba u Paganu biti će uvelike inspirirana MOBA naslovima, ali neće se žrtvovati onaj poznati ARPG stil igranja. Wargimng cilja s Pagan Online igrom zadovoljiti ljubitelje oba žanra. Igra će imati i bogati singleplayer način igranja, a priča se vrti oko bijesa bogova koji je pušten na jadne ljude.

pagan online istok 1

Ono kad ti dođe HTV inkasator i naplati ti 300kn kaznu jer nisi prijavio TV-e! 

Kad će, kad će igra?

Igru razvija Mad Head Games u suradnji s Wargaming ekipom. Ako niste čuli za Mad Head, nema problema jer ekipa je zasad radila samo na zaista ogromnoj listi casual igara koje su postigle priličan uspjeh. Nećemo vam sada nabrajati sve te casual igre jer mi nismo casual gameri. Mad Head Games obećava hrpu raznih okoliša u igri, nekoliko modeova igranja, potpuno kustomiziranu težinu igranja i odličan single player koji će biti proširen novim epizodama i ekspanzijama.

pagan online pantheon 1

Kulmerovi dvori nakon Todorića

Pagan Onine dolazi 2019. godine i to trenutno samo na PC. Ipak, ako igra bude komercijalni uspjeh očekujemo dolazak i na konzole. Ako pak želite isprobati igru ranije, onda to možete učiniti posjetom na službenu stranicu igre klikom na – link! Pratimo ovaj naslov sa zanimanjem jer znamo što je Wargaming naspravio sa svojim popularnim Tenkovima.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano