Vijesti

Ne propustite ovo – kompletna BioShock remaster kolekcija je 68,99kn!

Inače nismo fanovi reklamiranja raznih akcija jer za to nismo plaćeni i ne dobijemo niti lipe, prije svega mi smo gameri i igrači. Kad uočimo ovako odličan deal, a kad je riječ o ovakvoj kolekciji, onda moramo napisati članak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, kao što vidite iz naslova, BioShock: The Collection koji uključuje BioShock, BioShock 2 i BioShock: Infinite košta manje od 70kn na PlayStation Storeu što je za ovakve igretine i paket, prava krađa od cijene.

Sve tri igre su remasterirane u 1080p rezoluciji, a svaka igra je vrhunska FPS single player avantura. BioShock igre su posebne, a ako niste nikad igrali niti jedan BioShock, nemojte se puno misliti. Čak i ako jeste, za ovaj novac ovo itekako vrijedi. Naravno, kolekcija sadržava i sve dodatke koje su ikad izašli.

Originalna cijena kolekcije je 399,00kn, što znači da je snižena čak 82%.

Ponuda je dostupna na PlayStation Storeu do 4.7., pa izvolite link i uživajte u igranju. Zaista vas čeka hrpa sati i uživanja.

https://www.youtube.com/watch?v=iRWexlrZJc4

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano