Vijesti

Ne zaboravite, sutra stižu velika sniženja; PlayStation Plus pretplata snižena 30%

Američki PlayStation Blog već je postavio sve cijene igara, konzola, PlayStation Plus i PS Now pretplate. Ako imate američki račun, ovo su akcijske cijene od sutra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, Days of Play PlayStation počinje sutra i kod nas, ali nažalost ne znamo još cijene kao što to znaju braća preko bare. Razlog tome je što € nije službena valuta u svim zemljama, pa ćemo morati pričekati sutra dok se dealovi i popusti ne pojave u svim regijama.

Više o popustima i gdje ih pronaći možete pronaći, čitajte u članku ispod.

Sniženje će dobiti konzole, gamepadi i hrpa igara. Sve to biti će sniženo u dućanima, ali i na PlayStation Storeu. Ono što vam već sad možemo reći i što će vas možda i najviše razveseliti – PlayStation Plus će biti snižen 30% i cijena godišnje pretplate iznositi će €41.99 što je oko 305-310kn.

Inače, godišnja pretplata sad košta 438kn. Ne zaboravite sutra pogledati dealove na domaćem PlayStation Storeu, kao i u domaćim dućanima. Akcija će trajati sve do 17. lipnja.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano