Vijesti

Nećemo voziti leteće automobile u Cyberpunku 2077, ali zato ćemo dobiti nekoliko različitih završetaka

Šteta, baš šteta što nam CD Projekt Red nije omogućio da lebdimo i letimo u svojim automobilima po gradu i barimo cure, ali hej, ne možemo dobiti sve, zar ne? Morat ćemo se zadovoljiti vožnjom na tlu, a zanimljivo je da ćemo automobile moći pozvati kao “omiljenog” konja Roacha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znate da u Witcheru 3 zviždanjem zovemo pametnog Roacha, a tako ćemo moći pozvati i automobile. Nadamo se samo da će vozači (mi) biti pametniji od konja.

CDPR je potvrdio kako ćemo ipak u igri moći plivati. Također, potvrđeno je da će igra imati nekoliko mogućih završetaka, a na isti će utjecati sve naše odluke. Ne samo velike, nego i one najmanje. Kad pričamo o odlukama, CD Projekt Red je također potvrdio kako ćemo kompletnu igru moći prijeći bez da ubijemo ikoga.

Dobro, pa tko to želi?

Cyberpunk 2077 stiže 16. travnja na PS4, Xbox One i PC. Budite također sigurni da će igra biti prebačena i na next-gen konzole.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano