Vijesti

Neki koji su prednaručili Google Stadia specijalne edicije ih neće moći igrati odmah na launchu

Nije sve još ni krenulo kako spada, a evo već nekakvih trzavica oko Googleovog posljednjeg izleta u gaming vode. Google se uredno pohvalio kako je rasprodao Founder edicije koje koštaju 130 dolara i kako za sve koji nisu stigli prednaručiti tu verziju postoji i Premiere Edition.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

The Verge je otkrio kako Google kaže da određeni kupci obje edicije neće biti u mogućnosti zaigrati Stadiu odmah na službeni datum izlaska 19.11. Neće moći zbog toga što Google isporučuje spomenute edicije po principu “tko prije naruči, prije će dobiti”. Odnosno, narudžbe koje Google zaprima riješava po redu i šalje edicije.

Unatoč tome, Google kaže da nitko nebi trebao previše čekati na svoj primjerak edicije jer shipping traje oko 2 tjedna. Tako da, ako sada izrazite želju da bi prednaručili Premiere Edition, pisat će vam da ga možete očekivati na kućnom pragu “negdje tamo u 11 mjesecu”. Što bi otprilike išlo u korelaciju sa potencijalni kašnjenjem. Dakako, ako sve prođe u redu, tek iduće godine bi Stadia trebala zaživjeti kako treba i biti dostupna velikoj većini na način kako je inicijalno zamišljena – putem Chrome preglednika, streaminga na raznim PC-evima, laptopima i Pixel smartfonima. Bez potrebe za kupovinom ovih posebnih edicija, jelte.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano