Vijesti

Netflix dolazi na E3 i ulazi ozbiljno u gaming vode

Netflix nešto peče i kuha. Nešto veliko. Nije odojak ili janjetina, već kako nam se čini, Netflix također ozbiljno ulazi u igraće vode. Ne mislimo tu samo na Stranger Things 3 igru koju radi zapravo manji indie studio. Netflix ulazi na puno veća vrata i čini nam se da ima velike ambicije.

Toliko velike da će na E3-u imati svoj ogromni panel iliti “koloseum” koji vodi Geoff Keighley. Primjerice, novi Call of Duty će također imati svoj ogromni i zasebni prikaz koji ne mogu dobiti svi. Samo rijetki nađu rijetke, a isti slučaj vam je i na E3-u s velikim colosseum panelima by Geoff.

Iz očito dogovorenog razgovora jasno je kako Netflix planira još više svojih serija ili filmova (!) pretočiti u igre. Tko će ih raditi? Ne znamo. Tko će ih izdavati? Vrlo lagano moguće Netflix koji bi tako mogao ući u izdavačke vode puno ozbiljnije. Tko zna, lude teorije kažu da će Netflix otkriti svoj pravi i veliki “AAA” gaming studio.

Naravno, ponovno su se pojavile glasine da bi Netflix mogao doći na sve konzole i PC uslugom koju sad imaju, samo što u pitanju ne bi bili filmovi već igre. Vidjet ćemo sve uskoro, jer E3 stiže za manje od mjesec dana.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close