Vijesti

Nevjerojatno, ali The Witcher 3 danas igra više igrača nego ikada!

Zaista, podatak iz naslova je nevjerojatan. The Witcher 3 izašao je 19. svibnja 2015. godine. Dakle, više od četiri i pol godine nakon izlaska, igra ruši rekorde igranosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadnjih nekoliko dana broj igrača koji istovremeno igraju ne pada ispod 90 tisuća s tim da se brojka stalno penje prema 100 tisuća igrača i to samo na PC-u. Ako uključimo konzole, ta brojka je i puno veća.

Razlog ove renesanse je naravno Netflix i serija The Witcher koja se počela prikazivati prije 10 dana. Očito je serija potaknula mnoge igrače da se ponovno vrate u igru, ali je i privukla mnoge nove igrače koji će se tek upustiti u avanturu s Geraltom.

Kakvo ih samo putovanje čeka…!

Za mnoge igrače, The Witcher 3 je najbolja igra desetljeća, pa i šire, a mi se radujemo idućoj The Witcher igri koju nećemo vidjeti još godinama, ali smo sigurni da će doći jer i više je nego očito da publika želi igrati, ali i gledati Witchera. Druga sezona serije predviđena je za 2021. godinu, a igru ćemo sigurno morat pričekati još puno duže.

Posebno je ovo veliki uspjeh za igru kad znamo da je riječ u potpunosti o single player naslovu koja nema trunke multiplayera.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano