Vijesti

NFS Heat je raj za ljubitelje tuninga; Pogledajte Nissan GTR tuning i hrpu gameplaya

Dobra stvar zbog koje voli Gamescom je gameplay i još više gameplaya. Need for Speed Heat je jedna od igara koja zanima jako naše čitatelje na portalu i publiku na društvenim mrežama, a mi vam želimo pružiti što više informacija kako biste si predočili kupiti igru ili ne.

Idealno bi bilo da sami isprobamo igru, ali dok ne najave demo (ako ga bude uopće), najbolje što možemo je gledati gameplay igrača koji su na Gamescomu.

Njegovo visočanstvo – Nissan GTR

Kao što smo ranije pisali, Need for Speed Heat nije nikakva revolucija žanra ili serijala, ali nam se čini da je igra puno bolja od Paybacka. Tu je nikad detaljniji tuning vozila, ganjanje s policijom, Miami i hrpa automobila.

U videu koji možete pogledati ispod, prvih 5 minuta prikazuje tuning automobila koji je zaista jako detaljan. Možete gotovo modificirati sve – od zvuka auspuha do debljine felgi. Ne vrste, nego i debljinu. Čak i zvuk automobila…

Obavezno poslušajte zvuk koliko je fantastičan. Zvuk možete čuti nešto prije 5. minute videa.

NEED FOR SPEED HEAT EXCLUSIVE RAW GAMEPLAY – Nissan GT-R Customization & Police Chase

Ako želite još više neskriptiranog gameplaya, preporučili bi vam video ispod gdje u 7 minuta možete vidjeti utrke po danu, ali i noćno ludilo i ganjanje s policijom. Igra se čini prilično zabavna.

7 Minutes of Need for Speed Heat 4K Gameplay – Gamescom 2019

Need for Speed Heat izlazi 8.11., i ako ćemo vjerovati EA-u, igra nema i neće imati loot boxove.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close