Vijesti

Ninja – najpoznatiji i najbogatiji gamer na svijetu poručio svima nama da smo slabići

Dobro, nije baš tako rekao, ali zapravo je. Ninja je profesionalni igrač kojemu igre nisu zabava nego posao, a svima nama kojima su igre zabava, strast i ljubav – poručio nam je da smo slabi i da ne razmišljamo ispravno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ninja je izjavio: “Fraza da je to samo igra znači slaboumnost. To znači da ste OK s onim što se dogodilo i da ste OK s porazom. Kad se prestanete ljutiti nakon što izgubite, znači da ste izgubili dva puta.”

“Uvijek nešto možete naučiti, i postoji uvijek prostora za poboljšanja. Nikad se nemojte pomiriti (zadovoljiti) s trenutnim stanjem.”

Dok bi se s drugim dijelom izjave mogli složiti, Ninja je uvrijedio mnoge igrače izjavom da su svi koji igraju igre iz zabave i ne živciraju se kad izgube – budalasti.

Ne trebamo posebno istaknuti da je Ninja ovom izjavom ponovno razljutio mnoge igrače, ali i ljude od kojih živi. Što je pogrešno u tome da su vam igre zabava i da vas toliko ne dira ako i izgubite? Jer igre su – igre. Zabava.

Jasno da se i mi prljavi kežualci živciramo kad gubimo i izgubimo, no na kraju dana, većina nas igra igre iz čiste zabavi i ljubavi. Koje smo mi budale.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano