Vijesti

Nintendo izbacuje 2 nova modela Switcha? Jedan puno jači model za hardcore igrače i drugi slabiji za casualce

Prema pisanju The Wall Street Journala koji navodno ima pouzdane izvore, Nintendo za ovu godina planira izdati čak dva nova modela Nintendo Switch konzole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan model za PS4/Xbox One igrače

Prema njihovom izvoru koji već ima prototip konzola, Nintendo će nove verzije predstaviti uoči E3-a ili na E3-u. Jedan model je jača verzija postojećeg Switcha s kojom Nintendo želi privući PS4 i Xbox One vlasnike. Navodno da će specifikacije biti prilično jače, ali ne još uvijek u rangu sa Sonyjevom i Microsoftovom konzolom.

Naravno, očekujte i veću cijenu konzole a ako ovo bude istina onda očekujemo da ćemo dobiti hrpu portova na Switch. Iako realno i već sada imamo puno hardcore igara za ovu konzolu, ovakvim potezom Nintendo bi sasvim sigurno privukao nove igrače.

Jeftiniji i slabiji Switch za casual igrače

Druga i slabija verzija Switcha trebala bi zadovoljiti sve koji povremeno igraju igre i nije im bitna snaga i grafika. Ovaj Switch Nintendo želi prodati 3DS vlasnicima koji se još uvijek nisu prebacili na novu konzolu.

Navodno da ova verzija konzole neće imati vibraciju i neke druge “kozmetičke” stvari pa će biti najpovoljnija za kupnju.

Inače, ovo nisu nikako prve glasine jer smo već ranije pisali o tome da Nintendo planira reviziju Switcha.

The Wall Street Journal inače nije neko žuto glasilo, pa je itekako moguće da je ova glasina istinita. Vijest su objavili i drugi veliki portali, pa mi mislimo da jedva čekamo otkrivanje novih Switch verzija. Posebne ove za hardcore igrače.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano