Vijesti

Nintendo je sinoć rasplakao od sreće mnoge igrače najavom Zelde: Link’s Awakeninga za Nintendo Switch

Kakva predivna vijest!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjesni smo da u Hrvatskoj nema previše Nintendo Switch vlasnika, ali Nintendo je sinoć novim Directom jednostavno oduševio svijet. Na Nintendo Switch dolazi toliko dobrih igara, ali sve je zasjenila najava i prikaz “nove” Zelde. Točnije rečeno nove/stare Zelde jer na Switch dolazi The Legend of Zelda: Link’s Awakening.

Remake izgleda predivno

The Legend of Zelda: Link’s Awakening igra izašla je davne 1993. godine na Game Boyu. Da, igra nije bila u boji nego je 1998. dobila port koji je “obojao” svijet igre u šarenu ljepoticu. Prema mnogim igračima i ocjenama, Link’s Awakening spada u top 3 Zelde svih vremena. Igra na Nintendo Switchu jednostavno izgleda predivno. Rukom crtana grafika, šareni otok i neprijatelji, svi su oživjeli na Switchu. Uostalom, pogledajte sami.

https://www.youtube.com/watch?v=_U-_XfDGgDw

Link je zatočen na tropskom Kohonlint otoku i mora pronaći način kako probuditi “Wind Fish” ribu koja će mu pomoći pobjeći s otoka. Igra nema čvrst datum izlaska, ali potvrđeno je da dolazi ove godine. Jedva čekamo.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra