Vijesti

Nintendo Switch će uskoro dobiti dodatak koji će vas natjerati na vježbanje uz igru

Nintendo Switch je inovativan sam po sebi, a dosad je imao i čitav niz inovativnih dodataka. Poput primjerice volana za Joy-Con kontroler ili Labo kartonskih novotarija. Familiji inovativnih dodataka sad se pridružio “Ring Fit Adventure“, set koji će vas natjerati na vježbanje uz zabavne igre. Nešto poput Wii Fita, samo bolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Set se sastoji od prstena poput hulahopa i poveza za bedro. U oba nastavka na prigodno mjesto umetnete Joy-Con kontroler koji će zatim pratiti vaše pokrete.

Ring je elastičan, pa s njim praktički možete što želite.

Hulahop prsten (‘ajmo ga tako nazvati) je iznutra umrežen, pa može recimo pratiti i prepoznati stiskanje, bacanje, a u kombinaciji s Joc-Conom na bedru i prolaženje kroz njega i razno druge kombinacije koje možete zamisliti.

Raznim vježbama i pokretima koje ovaj set prepoznaje borite se protiv neprijatelja na ekranu, a “bitke” su koncipirane na način da sve one ukomponiraju neke već prepoznate i od stručnjaka preporučene načine vježbanja.

Trčanje i skakanje primjerice prepoznaje Joy-Con na nozi, pokrete iz joge ćete izvoditi putem “hulahopa” primjerice dok se branite protiv neprijatelja u igri, a kako sve to izgleda u praksi saznajte u videu ispod. Samo zanemarite demostratore s očajno iritantnim fejk osmijesima i dobiti ćete približnu predodžbu.

https://www.youtube.com/watch?v=F1orju1NsN8

Ring Fit Adventure za Nintendo Switch stiže 18. 10. u paketu zajedno s igrom po cijeni od $80. Dakle, za paket s igrom u našim trgovinama teško možemo očekivati cijenu ispod 600 do 700 kuna.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano