Vijesti

Nintendo Switch najprodavanija konzola 2018. godine, a Red Dead Redemption II najprodavanija igra

One Switch to rule them all!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kompletan naslov odnosi se na SAD tržište, no prilično smo slični po tome pitanju i mi iz Europe. Mi smo nekoliko puta pisali da Switch u 2018. godini zaista jako snažno grabi i ne čudi uopće što je Nintendo Switch najprodavanija konzola 2018. godine. Switch je zabilježio najveći rast prodaje i najveće prihode prodaje. Vjerujemo da se neće ništa promijeniti niti ove godine jer Super Smash Bros. jednostavno nastavlja rušiti sve prodajne rekorde što se tiče igara. Mi uvijek spominjemo “rat” između PlayStationa i Xboxa, a na kraju Nintendo koji ide svojim putem često bude vodeći u industriji.

Postavlja se pitanje trebaju li nam konzole nove generacije jer 2018. godina zabilježila je generalno porast u prodaji kompletnog hardvera. Ovakve rezultate nismo imali posljednjih 10 godina. Iako su pred kraju životnog vjeka, ova generacija nije sigurno rekla svoje posljednje riječi jer hit igre su tek krenule izlaziti.

Red Dead Redemption u 2018., Super Smash Bros. Ultimate u prosincu

Iako je izašao tek 26.10. u nešto više od dva mjeseca igra je uspjela nadmašiti prodaju svih drugih igara koje su izašle ranije. Na drugom mjestu najprodavanijih igara godine našao se Call of Duty: Black Ops IV koji je vratio CoD serijal još jednom na velika vrata. Šteta samo što sad rade gluposti s mikrotransakcijama. Ponovno, uzmite u obzir da je ovo USA tržište. 

NAJPRODAVANIJE IGRE U PROSINCU

  1. Super Smash Bros. Ultimate

  2. Red Dead Redemption 2

  3. Call of Duty: Black Ops 4

  4. Battlefield V

  5. NBA 2K19

  6. Mario Kart 8

  7. Madden NFL 19

  8. Super Mario Party

  9. Pokemon: Let’s Go, Pikachu!

  10. Marvel’s Spider-Man

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano