Vijesti

Nioh u studenom stiže na PC

Team Ninja priprema napad na PC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KOEI Tecmo je službeno najavio kako će odličan akcijski RPG od Team Ninje [pročitajte našu recenziju] biti dostupan i na PC-u od idućeg mjeseca. 

Nioh je početkom godine izašao ekskluzivno za PlayStation 4, a developeri su kroz godinu ubacili hrpu besplatnog sadržaja kao i tri plaćena DLC-a koji su dodatno proširili igru. Igra je dobila sve od novih oružja, težina i guardiana pa do PvP akcije i Abyss PvE arene. Sve ovo će biti dostupno za PC igrače kada Complete Edition bude dostupan 7. studenog. Istog dana će i PS4 dobiti Complete verziju.

Igra će biti još tehnički naprednija, a tu su i postavke poput action i movie modea, baš kao i na PS4 Pro. Na Steamu su već objavljeni hardverski zahtjevi za igru, pa tako možete računati da će vam Nioh zauzeti 100 GB na hardovima. PC će dobiti ekskluzivnu Dharmachakra Kabuto kacigu kao bonus.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano