Vijesti

No Man’s Sky igrač nudi bogatstvo ako pronađete njegov izgubljeni brod

O voljeni brode, di si, naziru ti se obrisi, kad sklopim oči tu si ti, opet ćemo zajedno biti mi. Jednog dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fantastična No Man’s Sky NEXT nadogradnja donijela je mnogo toga dobroga u igru. Pa između ostalog i mogućnost da se nađete s drugim igračima, pa ratujete ili trgujete s njima.

NEXT je donio i za neke igrače loše stvari. Jer s novom nadogradnjom cijeli svemir je resetiran, a iako napredak starijih igrača nije izgubljen, nekima od njih promijenjen je izgled brodova. Uzmite u obzir da su neki od njih igrali stotine sati nebi li našli onaj savršeni brod, koji će ih zadovoljiti kako performansama tako i izgledom.

Bogatstvo za brodarstvo

Jedan od nesretnika je bio član Reddita Avaslash koji je na toj mreži ponudio bogatu nagradu za onog tko mu u beskonačnom svemiru pronađe isti ili najsličniji brod onom kojeg je izgubio. Naime, nudi čak 200 milijuna Unita (valuta u igri). Oni koji su igrali igru znati će cijeniti tu sumu, koja će mnogima od nas ostati nedostižna.

rWjXOjW.jpg

Ovako izgleda voljeni izgubljeni brod koji morate pronaći.

Ako ikad pronađete ovakav brod, potrebno mu je poslati screenshot. Kad se Avaslash uvjeri da se radi baš o tom brodu transferirati će vam 25 milijuna Unita, a nakon što ga odvedete u sistem gdje se on nalazi dobiti ćete preostalih 175 milijuna. Naravno, tko ima 200 milijuna ima i 400 milijuna, a očajan čovjek će napraviti sve.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano