Vijesti

No Man’s Sky još uvijek ne staje, stigla je velika nadogradnja koja nas vodi u morske dubine

Jedan od najvećih preokreta u gaming industriji ne prestaje oduševljavati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne znam što još napisati o ovoj igri, a da nije izlizano i već ponovljeno milijardu puta u prošlim člancima. No Man’s Sky je s NEXT nadogradnjom ispunio sve ono što smo očekivali po izlasku igre, te usput pružio još mnogo mnogo više.

Definitivno možemo potvrditi kako se radi o najrazrađenijoj “svemirskoj” igri danas, sa količinom sadržaja koju ne pruža niti jedna druga tematski slično orijentirana igra. No Man’s Sky danas nudi čak i mnogo više nego velika većina današnjih igara kroz sve žanrove.

nmsabyss2.jpg

Je li netko rekao… Subnautica?

U beskonačnom svemiru sad možemo otići svuda, u trećem licu, zajedno s prijateljima, graditi što želimo i gdje želimo i igrati na način na koji se nama igra. Hello Games s novom 1.7. velikom nadogradnju fokus sa svemira i njegove otvorenosti gura u poptuno novi pravac – dubine oceana.

The Abyss nadogradnja donosi život u oceane, nove vrste životinja od kojih su neke posebno zastrašujuće, nove materijale i rude koje ćemo moći rudariti, podmornice, misije i kompletno novu priču…

nmsabyss1.jpg

Nove baze koje možemo graditi ispod površine oceana izgledaju zastrašujuće dobro.

Na dnu oceana nailaziti ćemo i na olupine svemirskih brodova koje ćemo moći istraživati poput Titanika, na životinje koje su veće čak i od njih, a sve to pronalaziti ćemo u nikad raznovrsnijim podmorskim biomima. Gdje ćemo moći, kao i prije, graditi vlastite baze, ali ovaj put sa stotinama novih dijelova koji su stvoreni baš za podmorske avanture. Sve to možete igrati već sad, po dobrom starom običaju Hello Gamesa, koji istovremeno izdaje čitavu nadogradnju zajedno s notesom.

https://www.youtube.com/watch?v=YIrCX5PomuA

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano