Vijesti

No Man’s Sky velika Beyond ekspanzija stiže 14.8. s punom VR podrškom

Ako ste kao i autor ovog teksta zagriženi fan No Man’s Skya i imate sliku Seana Murraya zalijepljenu kao wallpaper na mobitelu, onda zasigurno ni vi ne spavate ovih dana. Naime, Sean i Hello Games se od početka ljeta igraju s našim živcima i emocijama, igraju se nekakvim skrivenim porukama i izluđuju nas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Nakon što na svim mogućim forumima i mrežama imate ovaj avatar, steknete dojam kako gledate samog sebe. Šteta pa nisam ni približno ovoliko zgodan. No homo.

Sadisti iza igre konačno su odlučili prestati s mazohizmom, ali ne u potpunosti. Ok, objavljen je datum izlaska Beyond ekspanzije i to je lijepo. Beyond na PC, PS4 i XONE stiže 14.8. i biti će besplatan za sve igrače. Da stvar bude još bolja, i dalje u igri nećemo imati ni jednu jedinu mikrotransakciju. Ima li boljeg developera danas?

Međutim, što su nam zatajili? Beyond će u sebi sadržavati tri velike ekspanzije. Prva je MMO ekspanzija, cijeli online sistem je revidiran i praktički je cijela igra prerađena za masivno igranje i međusobnu interakciju igrača online. Još od prošle godine imamo fantastičan online sistem i biti će zanimljivo vidjeti kako će izgledati ova velika nadogradnja istog.

Druga ekspanzija unutar ekspanzije je puna VR podrška za PlayStation VR i VR uređaje za PC. Ne radi se ovdje o fejkanju ili samo djelićima igre izdvojenima u VR demo kako to rade neke druge igre. Cijela igra je prerađena u VR, sve moguće mehanike su prilagođene VR kontrolama i percepciji, a najbolje od svega je – VR igrači će najnormalnije moći igrati s ne-VR igračima. Kad zaboli glava, skinete headset i nastavite normalno igrati. Prvi dojmovi velikih medija koji su imali prilike igrati su odlični, pa jedva čekamo i sami isprobati.

Nadamo se raznovrsnijim planetima.

I sad stižemo do trećeg stupa, odnosno treće velike ekspanzije. Ona je, naime, još uvijek tajna. Nagađa se kako se radi o velikim promjenama u generiranju planeta koji bi trebali biti još raznovrsniji i atraktiniji. Nagađa se i o velikim gradovima koji će se moći gratiti s drugim igračima, ali i sitnicama poput “šetnje” u svemiru… Ključni pojam je “nagađa se”, a o čemu se radi otkriti ćemo u idućih deset dana.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano