Vijesti

Nova Battlefield V nadogradnja popravlja Firestorm nedostatke koji su nas živcirali; stižu i Elite vojnici

Danas u Battlefield V stiže najnovija nadogradnja koja bi trebala ispraviti popriličan broj toga što nas je živciralo u Firestormu, ali i konačno uvesti posebne Elite vojnike u multiplayer koji se plaćaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Firestorm će dobiti novi Victory ekran, a konačno je popravljen i gorući problem kad su suigrači u squadu mogli bez problema izaći iz igre, a zatim se i ponovno spojiti u tu istu partiju kroz squad sistem.

Ono čemu se posebno veseli naš Rajko, a što je posebno zamjerio u svojoj Firestorm recenziji, je mogućnost oživljavanja poginulog igrača unutar vozila. Kad smo kod oživljavanja, vrijedi spomenuti i kako je health vojnika u “down” stanju podignut za čak 50%, što bi trebalo još snažnije pogurati timski rad.

Ernst je tipičan švabo, hladnokrvan i pun loših viceva o vodokotlićima.

Danas stižu i prva dva Elite vojnika, od kojih će svaki imati svoj posebni izgled, izgovarati će posebne linije teksta, ratovanjem na bojištu saznavati ćemo njihove vlastite priče, a kupovati ćemo ih stvarnim novcem. Vrijedi napomenuti kako osim unikatnosti igrači koji ih se odluče kupiti neće dobiti ništa drugo, odnosno gameplay mehanike ostaju iste i na tom polju nema nikakve prednosti u odnosu na druge igrače.

Stiže brdo novih mapa

Iako nove mape neće biti dijelom ove nadogradnje, vrijedi napomenuti kako su iz DICE-a najavili brdo novih mapa koje ne bismo trebali čekati predugo.

Tako ćemo u svibnju dobiti novu veliku mapu Mercury, mediteransku mapu na obalama grčkih otoka, a u lipnju stiže Marita koja bi trebala predstaviti legendarnu bitku u kojoj su Njemci i Talijani ipak uspjeli zauzeti Grčku, ali za koju se vjeruje da je najviše smanjila Hitlerove šanse u pohodu na Rusiju.

U lipnju ili srpnju stiže i novi mode za 5 na 5 napucavanje, a s njim i nove mape, a tko se sjeća Battlefielda 3 i njegove Close Quarters ekspanzije zasigurno će se veseliti ovoj novini, jer u pitanju je bio fantastični mode s još boljim mapama koje su bez problema konkurirale CoD-u.

Dakle, DICE i EA nastavljaju raditi na Firestorm battle royale modeu, dok istovremeno marljivo rade na novim nadogradnjama koje bi Battlefield V trebale učiniti još raznovrsnijim. Potezi su to koje svakako pozdravljamo, a već odličan Battlefield s novim sadržajem trebao bi postati još bolji.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano