Vijesti

Nova Darksiders igra dolazi na E3 u sasvim novom i redizajniranom ruhu

Eh, crni moj Coliseum E3 panele. Leako si više igara od kanadskog Wallmarta. Zapravo je prava šteta što se ovakve stvari događaju svega par dana uoči E3 sajma. Ovo je već četvrti ili peti naslov koji je iscurio prije reda, a glavni krivac je web stranica Coliseum E3 panela kojeg će voditi Geoff Keighley.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna od žrtvi je svakako nova Darksiders igra. Ranije smo pisali već da je igra potencijalno iscurila, a sad je to i potvrđeno. Ono što nismo znali, a što mislimo da je bilo zaista potrebno – igra odlazi u nekom drugom, svježem smjeru. Darksiders je sasvim solidan serijal igara, ali nikad nije zapravo pokazao svoj puni potencijal. Imao je uvijek jako dobre ideje, ali izvedba je ta koja je uvijek nekako kaskala.

Igra je to koja je često patila od raznih početničkih problema kao što je primjerice loša kamera ili razni bugovi koji su narušavali ukupan dojam igre.

Nadamo se da će ovaj redizajn serijala imati pozitivan utjecaj na igrače, ali i na čitavu franšizu kojoj je ovako nešto trebalo.

This panel will coincide with the E3 2019 unveil of a brand new Darksiders game that takes the franchise in a fresh direction. This is a panel discussion about the art and business of creating and maintaining an action adventure franchise rich in-game and corporate lore.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano