Vijesti

Nova glasina: U GTA VI ćemo uz Vice City igrati i u Liberty Cityju

Prije dva dana napisali smo veliki članak i snimili video o svim iole povjerljivijim GTA VI glasinama. Koncentrirali samo na one čiji glasnici imaju određeni legitimitet, pa smo tako uzeli u obzir veliki Youtube kanal koji je svoju vjerodostojnost dokazivao već ranije kad je “pogađao” detalje o nekim drugim igrama, te jednog anonimca koji se dokazao kad je Sony službeno potvrdio njegove riječi o hardveru novog PlayStationa 5, kao i vrijeme kad će to Sony napraviti. Cijeli članak imate ispod i to su, zasad, najuvjerljivije informacije koje imamo o GTA VI.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U moru glasina i raznih nagađanja anonimaca na internetu, na Pastebinu –istoj platformi gdje su anonimno objavljene točne informacije o PlayStationu 5, objavjljen je čitav niz navodnih informacija o GTA VI.

Zašto prenosimo ovu glasinu?

Prije nego što krenemo dalje s člankom, objasniti ćemo zašto ovo uzimamo iole ozbiljno. Naime, dokument je na Pastebinu objavljen 21. 4., i nakon što ga je prenijelo nekoliko većih svjetskih medija, on je jednostavno nestao s te platforme. Nebi to bilo ništa čudno, da isti dokument nije anonimno objavio gost, a gosti ne mogu brisati dokumente. To mogu samo vlasnici Pastebin platforme, dok oni to u pravilu rade isključivo kad dobiju nečiji naputak. Bilo to sudski ili na neki drugi, ozbiljniji način. Tamo, primjerice, dokumente objavljuje i ekipa iz Wikileaksa, što dovoljno govori o platformi.

Sad kad smo pojasnili zašto prenosimo sve ovo, možemo nastaviti dalje. U dokumentu je stajalo kako ćemo u GTA VI putovati između nekoliko velikih gradova, od kojih je anonimac “potvrdio” Vice City i Liberty City. Napomenimo kako već od prije imamo ozbiljne glasine o Liberty Cityju.

Zanimljiv koncept GTA VI mape, sa Vice Cityem, Liberty Cityem, Los Santosom, San Fierrom i ostalim lokacijama.

Bazično su preneseni i detalji priče u kojima se tvrdi kako ćemo u GTA VI započeti kao “underdog” u Liberty Cityju, kasnije kako budemo dobivali reputaciju, pozvati će nas Vice City, a nekakav ultimativni cilj bio bi postati narko boss.

Misije će nas voditi svukuda po mapi, dok bi između gradova dviju američkih obala trebalo biti dovoljno sadržaja i manjih gradova. Slično je već Rockstar napravio sa San Andreasom, dok bi ovo trebao biti projekt višestruko veće skale. Također, u skladu s nekim glasinama o kojima smo ranije pričali, tvrdi se kako će nas neke od misija vraćati u prošlost.

Ništa na PlayStationu 4 i Xboxu One

Na kraju, u dokumentu se tvrdi kako ćemo GTA VI igrati isključivo na konzolama nove generacije, jer današnje nemaju toliku hardversku snagu kako bi izvodile jedan ovako veliki projekt.

Kao i uvijek, napominjemo kako se ovdje radi isključivo o nepotvrđenim glasinama, međutim, između doslovno tisuća lažnih i manje lažnih glasina koje se dnevno pojave na internetu, mi na FFA se uvijek trudimo, ako trebamo, prenijeti samo one koje imaju nekakvo uporište. To nam je dobro išlo za rukom s Red Dead Redemptionom 2, pa se nadamo sličnoj konkluziji događaja i s GTA VI.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano