Vijesti

Nova Overwatch priča potvrdila je da je Soldier 76 gay

No homo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rojs i Željka Markić neće nikako biti sretni s ovom našom objavom, ali srećom mi kao igrači i gaming portal nemamo predrasuda prema nikome, pa tako niti prema Soldieru 76 koji više voli dečke od cura. Soldier 76 je tako drugi lik u igri koji dijeli ljubav s istim, a ne suprotnim spolom. Blizzard je otprilike prije dvije godine otkrio da je Tracer lezbijka, a sad smo saznali da je i Soldier 76 gay. U kratkoj priči koju možete pročitati ovdje, saznali smo da je Soldier 76 u vezi s čovjekom pod imenom Vincent. Ako vas zanima Overwatch svijet i lore igre savjetujem vam da pročitate ovu priču. 

Internet za divno čudo nije čak jako negativno reagirao na ovu vijest (iako normalno da ima pogrdnih komentara), a već vidimo koji će igrač postat jako drag LGBT zajednici. Sa zanimanjem očekujemo i druge priče. Ovakvu praksu otkrivanja pozadina likova s kojim igramo želimo vidjeti i u drugim igrama. 

https://www.youtube.com/watch?v=YBbWxfEbZFc

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano