Vijesti

Nova Predator igra dolazi ekskluzivno na PlayStation 4

Već se duže vrijeme šuška kako je nova Predator igra u izradi, ali moramo priznati da nismo očekivali da se ovdje radi o PlayStation 4 ekskluzivi. Budući da je u igru uključen Sony Interactive Entertainment jasno je da igru ne treba očekivati na drugim platformama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predator: Hunting Grounds

Je igra s kojom ne znam koliko ćemo biti sretni, ali ovako na papiru djeluje kao da ima potencijala. Ne radi se svakako o “AAA” igri, ali to ne znači da će ovaj online multiplayer izometrijski Predator biti loš.

Rekli smo da se radi o online igri u kojoj se jedna grupa igrača nalazi u ulozi elitnog Fireteam odreda, a jedan igrač je Predator. Fireteam igrači naoružani su bogatim arsenalom oružja jer nije cilj samo ubiti Predatora, već je cilj igrati misije na mapi i izvršavati zadatke, a tu onda u priču dolazi igrač koji igra u ulozi Predatora koji opet želi pobiti sve živo na mapi.

Kreatori igre IllFonic studio osim sa Sonyjem surađuje i s Foxom, te se “kunu” u gameplay koji je za njih uvijek na prvom mjestu i možemo prema njihovom riječima biti sigurni da igra neće podbaciti jer najveći fokus je na gameplayu i tom odnosu “mačke i miša” između Predatora i igrača. Trebat će navodno itekako upregnuti moždane vijuge u kojoj god ulozi igrali.

Our motto at IllFonic is, “Gameplay over everything” and we believe that will be evident the moment gamers enter the hunting grounds. There will be surprises in store for everyone when the game launches next year.

Igra je u ranoj fazi razvoja i dolazi nekad iduće godine na PlayStation 4. Možda i na PlayStation 5.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano