Vijesti

Nova Ratchet & Clank igra izlazi ove godine kao PS5 launch naslov?

Insomniac radi na novoj Ratchet & Clank igri koja će prema posljednjim informacijama biti PlayStation 5 (jedna od) launch igra što bi značilo da ćemo je vidjeti na zimu ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova vijest dolazi od bivšeg IGN-ovog urednika Colin Moriarityja koji nije sklon inače glasinama i sigurno ne bi ovo rekao da nema pouzdane informacije. Igra je prema njegovim informacijama već duže vrijeme u izradi te je moguće da će doći i na PS4, no PS5 verzija je sasvim sigurna.

We’re going to get a Ratchet and Clank in-between that [Spider-Man 2018 and its sequel) on PlayStation 5. I feel like that’s going to be a launch game, the Ratchet and Clank game that’s long been in development at Insomniac.

Nova Ratchet igra će tako popuniti rupu do Spider-Mana 2 koji će također zasigurno izaći i na kojemu radi veći dio developera iz Insomniaca. Posljednja Ratchet & Clank igra izašla je još 2016. godine, a mi se nadamo da je ove godine konačno došlo vrijeme za pravi, punokrvni nastavak.

Posljednja igra dosegnula je gotovo Pixar kvalitetu kad pričamo o grafici, pa nas zanima kako će to izgleda next-gen Ratchet.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano