Vijesti

Nova Zelda na Switchu dolazi u većoj rezoluciji

Vlasnici Wii U konzole odigrat će novu Linkovu avanturu u 720p rezoluciji, a nova konzola će pružiti isto iskustvo u 900p.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nintedno je u razgovoru s IGN-om potvrdio grafičku razliku između Wii U i Switch verzija. The Legend of Zelda: Breath of The Wild je Nintendova cross-platform igra koja će biti isti dan dostupna za Wii U konzolu, kao i za novu Switch konzolu kao launch naslov. Iako je Switch jača konzola od Wii U, Nintendo neće imati drastične razlike između verzija.

Wii U verzija će se vrtiti u 720p rezoluciji, a Switch verzija će u TV načinu igranja pružiti veću nativnu rezoluciju od 900p. Naravno, kada se Zelda prebaci na handheld način igranja, rezolucija će se smanjiti na 720p nativno budući da je to maksimalna rezolucija ekrana prijenosne konzole. Obje verzije će se vrtiti u 30 sličica po sekundi. Switch verzija će isto imati i kvalitetnije zvukove koje će dodatno ojačati open-world (točnije: open-air kako to Nintendo kaže) iskustvo.

Zeldu na Wii U smo zadnji put vidjeli na E3-ju kada su stranice poput Digital Foundrya analizirale framerate i rezultati nisu bili baš najbolji. Ipak, Nintendo je poznat po svom poliranju softwarea pa vjerujemo da će igra biti još kvalitetnija na izlasku i za Wii U vlasnike. Switch verzija već sada izgleda impresivno i drži stabilan framerate koji pada u rijetkim situacijama kada se na ekranu pojavi depth of field efekt u određenim borbama.

Isto tako valja napomenuti da će Wii U verzija tražiti 3 GB slobodnog prostora na konzoli, a igra za ovu konzolu neće dobiti Special i Master izdanja.

https://www.youtube.com/watch?v=zw47_q9wbBE

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano