Vijesti

Nove informacije kažu da će GTA VI posuditi najbolju i genijalnu stvar iz Red Dead Redemptiona 2

Posljednjih nekoliko dana mi na FFA portalu smo se raspisali o GTA VI kao da je najavljen i službeno potvrđen, ali vjerujte da za GTA VI itekako vrijedi ona stara narodna “gdje ima dima ima i vatre.” Gotovo svaki put kad krenu curiti informacije u ovako velikoj količini o novom GTA ili RDR naslovu, takve informacije se pokažu prilično točnim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jahat ćemo konje? Ne!

Koja je vama bila najbolja stvar u RDR 2? Jahanje konja sigurno nije i putovanje 100 godina od točke A do točke B. Priča je bila vrhunska, karakterizacija likova isto, ali najbolja stvar koju ima RDR 2 su – strangeri.

Stranci na mapi koje ćete sresti, upoznati i odraditi misije su igra za sebe i takve misije su često bile bolje od same igre. Najbolje ili zapravo najgore od svega je što ste takve “bisere” mogli lagano promašiti i velika je vjerojatnost da većina nas nije sve ni otkrila. Od Nikole Tesle, UFO-a, Ku Klux Klana, retardiranih cirkusanata do bolesne obitelji gdje se sestra i brat “trpaju”, pa vas žele isjeći na komade i pojesti.

Sve to i puno više prema novim navodima imat će i GTA VI. Da, imao je i prije GTA svoje “strangere”, ali to ni blizu nije bilo prirodno i suptilno kao što je bilo u RDR 2. Stranger misije u RDR 2 su bile dio živog svijeta igra, pa će tako i GTA VI imati navodno još i više takvih misija i još više živog svijeta od RDR-a 2 što je svakako odlična vijest.

Na koji način ćete prelaziti takve misije i kakve ćete odluke donijeti, biti će kompletno na vama. Kao i u većini RDR 2 stranger misija.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano