Vijesti

Novi Assassin’s Creed mogao bi biti smješten u doba Vikinga – nagovješta The Division 2 easter egg

Koliko god inače ne voljeli ovakve glasine i nagađanja, činjenica je kako Ubisoftu ovo nije prvi put da putem “easter eggova” u svojim igrama nagovješta neku drugu svoju igru. To je, primjerice, više puta izvedeno u nekim prošlim Assassin’s Creed i Far Cry igrama kad bi se nakon nekog vremena inoformacije manifestirale točnima. Ili barem približno točnima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je na Assassin’s Creed wiki stranicama objavljen post koji ukazuje na novi The Division 2 “easter egg”, a koji odmah na prvu asocira na Assassin’s Creed okruženje.

Rajska jabuka

“Easter egg” u obliku postera prikazuje vojnika s, na prvi pogled, vikinškom kacigom, uz natpis Valhalla što je u nordijskoj mitologiji ime za raj.

Poveznica između postera i Assassin’s Creed serijala je objekt koji vojnik drži u ruci, a koji “vuče” na Apple of Eden, artifakt koji se često spominje u AC igrama. Također, kad u kontekst stavimo i odjeću vojnika – crveno – bijelu oblekicu iz Brotherhood ere, čitava priča ima još više smisla.

Kako god, iako smo ustanovili s poprilično velikom sigurnošću da poster aludira na Assassin’s Creed serijal, ovo definitivno nije potvrda kako će iduća igra u serijalu biti smještena u vikinško doba. Makar bi bilo zanimljivo igrati s brutalnim Vikinzima, gdje stealth definitivno nije opcija preferiranja.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano