Vijesti

Novi Call of Duty je Modern Warfare, dobili smo trailer!

“Pravila su se promijenila!” Novi Call of Duty zove se, kako smo ranije i pretpostavljali – Modern Warfare! Biti će to reboot serijala i upravo smo dobili prvi trailer. Call of Duty: Modern Warfare igramo 25. 10. ove godine. Članak ćemo redovito nadopunjavati s novim informacijama, pa se vratite još pokoji put tokom večeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po prvi put od ulaska serijala u moderne vode, jedan Call of Duty neće imati season pass. Još jedan šok – u izjavi za PC Gamer ekipa iz Infinity Warda potvrdila je kako žele ujediniti čitavu zajednicu, pa ćemo Modern Warfare igrati zajedno sa svim drugim igračima na ostalim platformama.

Kampanja je potvrđena i prema prvim navodima nekih medija priča je prilično emotivna. Sama kampanja nije nastavak na prethodne Modern Warfare igre, već se radi o “reimagineu”, pojam koji je, recimo, gurao i prošlogodišnji God of War.

Uz sve ostale klasične CoD modeove ćemo dobiti i jedan totalno novi s fokusom na STRATEGIJSKO kooperativno igranje. To je nešto što možemo primijetiti u nekim od kadrova unutar trailera. Kad smo kod modeova, battle royale nije potvrđen, ali nije ni demantiran.

Također, kolege s Eurogamerovog Digital Foundryja su imale priliku steći detaljan uvid u novi Call of Duty i kažu da se radi o totalno prerađenom engineu, dosad najvećem i najznačajnijem tehnološkom skoku u serijalu. Cijeli trailer je izveden u engineu u realnom vremenu na PlayStationu 4 PRO, što znači kako nije riječ o CGI, već o realnim kadrovima iz same igre. Impresivno!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano