Vijesti

Novi dan, novi PS5 i DualShock 5 renderi

Kraj je godine. Tko je napravio plan na poslu – napravio je. Tko nije i neće. Ista stvar je s igraćom industrijom. Krenut će ovih dana zatišje, ali neće dugo potrajati jer iduće godine dolaze next-gen konzole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Microsoft je otkrio prvu next-gen inačicu Xboxa koja nosi naziv Series X. Da, idući Xbox se zove samo Xbox s dodatkom Series X što znači da ćemo sigurno dobiti i još nekoliko verzija konzola. Očekujte opet Xbox Series XXX i PS5 Pro.

Dok Sony službeno ne pokaže PS5, igrači, a i mi sami zabavljamo se renderima nastalim na patentima i konceptualnim idejama. DualShock 5 će gotovo sigurno biti jako sličan trenutnom DualShocku 4 na što sugeriraju svi mogući patenti. Itekako je moguće da će DS5 izgledati ovako.

Jedino što sad većina igrača očekuje da će DualShock 5 ponuditi dodatne opcije i približiti se Xboxu i njihovim Elite verzijama. Mi pak mislimo da će Sony izdati svoju DualShock 5 Elite verziju jer zašto ne? Treba zaraditi dodatno.

Ako odvojite malo vremena za istraživanje gaming tema po internetu, svijet se zabavlja izgledom novog Xboxa i s igrom u kojoj je guska glavni lik. S druge strane, sve više entuzijasta na temelju dostupnih podataka radi svoje verzije PS5 konzole, koja će u svim primjerima imati nadamo se kvalitetno riješeno hlađenje.

Što kažete na ovaj dizajn PlayStationa 5? (Kliknite za veću sliku)!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano