Vijesti

Novi GRID je iz neočekivanog razloga odgođen za mjesec dana

Kao ministrov bazen na pašnjaku, kao nekorištenje VAR-a na polufinalu ‘Cope’… baš tako nas je iznenadila najava nove GRID igre prije dva mjeseca. Novi GRID je 13. 9. trebao donijeti značajno unaprijeđen vozni model od prethodnika iz 2014. godine, ali je odgođen oko mjesec dana na 11. 10.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, razlog odgode je neočekivan, a objašnjenje iz Codemastersa je fer i pošteno. Naime, ekipa iz studija nema problema priznati da igru odgađaju iz marketinških razloga.

Naime, nakon što su na E3 sajmu pobrali brojne nagrade za najbolju vožnju sajma, ekipa iz Codemastersa je shvatila da su propustili napraviti bolju promociju igre (vjerojatno dosta vas koji ovo čitate nemate pojma za novi GRID), pa su odlučili uzeti dodatnih mjesec dana kako bi pripremili nove gameplay prikaze i osmislili strategiju otkrivanja dodatnih značajnih stvari koje, eto, tri mjeseca od izlaska još uvijek ne znamo.

Uz sve to, potvrđeno je da će GRID biti na Google Stadia servisu od prvog dana kad servis u studenome započne s radom. Do onda uživajte u najnovijem gameplay prikazu i Corvetti C7.R.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano