Vijesti

Novi hotfix za Witcher 3 ispravlja probleme u 4K prikazu za PlayStation 4 Pro

Još je samo ostalo dodavanje HDR-a za PC igrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako CDPR naveliko radi na Cyberpunku 2077 kojeg će gotovo sigurno predstaviti na E3-ju, ekipa i dalje vrijedno nastavlja poboljšavati njihov odličan The Witcher 3: Wild Hunt. Igra je kroz godine dobila hrpetinu fixeva i dodataka, kao i punu podršku za PS4 Pro i Xbox One X konzole, a tu su bila i drastična poboljšanja u samim performansama u usporedbi s originalnom launch verzijom igre.

Ipak, problemi se uvijek mogu dogoditi pa je tako PlayStation 4 verzija dobila drastičan dowgrade u 1.61 HDR patchu po pitanju draw distancea i pop-ina kada se igra prikazuje u 4K modu. Dosad je jedini fix bio da se u opcijama isključi supersampling s 4K rezolucije i prebaci igra na 1080p prikaz, a sada je je CDPR izbacio i službeni hotfix za PS4 igrače koji bi trebao ispraviti probleme s draw distanceom u 4K modeu. Zakrpa se može skinuti za običnu i GOTY verziju.

CDPR je ispravio gotovo sve što se moglo, a sada je ostalo još samo dodavanje HDR-a za PC igrače. Izostanak ove funkcije je mnoge PC igrače iznenadio pogotovo jer je CDPR bio uvijek primarno PC developer. Sve više developera dodaje HDR i u svoje PC verzije pa se nadamo da će CD Projekt Red ubaciti i ovu funkciju u PC verziju.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano