Vijesti

Novi Humble Bundle donosi Rockstarove igre za sitniš

Jedna od najatraktivnijih Humble Bundle ponuda uopće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon jako dobrog prošlog Humble Bundlea gdje smo za zaista malen novac mogli dobiti hrpu dobrih pucačina, nova 2018. godina se nastavlja u istom, kvalitetno – jeftinom tonu.

U prvoj razini igara za samo 1 dolar dijeli se Grand Theft Auto III i Grand Theft Auto: Vice City, klasik Max Payne i brutalni Manhunt. S ove dvije GTA igre serijal je ušao u 3D vode i promijenio svijet zauvijek, a čak i ako ne možete preći pored danas starije grafike, tu je hrpa modova koji mogu riješiti i taj “problem”.

Za 9,5 dolara tu je iznimno isplativ paket koji uključuje LA Noire, Bully, Grand Theft Auto: San Andreas i Max Payne 2. Ako želite odigrati samo jednu od tih igara paket se definitivno isplati, dok su ostale igre, kao i sve one iz prve razine samo bonus.

Za cijenu podebljanog McDonalds menija igramo se šest mjeseci

Petnaestak dolara iznosi onaj najjači paket, koji se definitivno isplati, s kojim ćemo dobiti i sve ranije navedene igre. Uz sav LA Noire dodatan digitalni sadržaj koji je ikad izašao, Grand Theft Auto IV i obje epizode koje su naknadno izašle (sram te bilo ako ovo nisi igrao dosad), kao i posljednji Max Payne 3.

Ostaje blago razočaranje što u nekoj od razina nije uključen i GTA V, međutim, to bi zasigurno znatno poskupilo onu najveću razinu igara. I bez novog GTA čak i naveća razina izgleda kao “no-brainer” za sve gamere.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano