Vijesti

Novi Need for Speed je u razvoju i stiže najkasnije početkom iduće godine

Puno predstavljanje igre bit će za par mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Electronic Arts prekjučer je imao sastanak s dioničarima gdje su pričali o budućnosti tvrtke. Naravno, nama običnim ljudima mogu sakriti mnogo toga, ali svojim investitorima baš i ne. Stoga se mi gameri posebno veselimo takvim sastancima, pošto nakon njih saznamo puno toga lijepoga.

Nažalost, jučer nam je promaknula možda i najslađa vijest. EA radi na novom Need for Speedu! Dobro, nismo ni sumnjali u to, ali kako su se iz tvrtke u posljednje vrijeme odmaknuli od onog izdavanja NFS igara na godišnjoj bazi, mrvicu smo se pobojali sudbine serijala. Ipak, posljednji NFS iz 2015. bio je solidan, a budućnost očito neupitna.

Vjerojatno igramo već u studenom

Dakle, investitori su na sastanku dobili informaciju kako će novi NFS svijetlo dana ugledati do kraja ožujka 2018. godine, kada u poslovnom svijetu završava financijska 2017. godina. Dakle, možemo očekivati puno predstavljanje igre na ovogodišnjem E3 sajmu u lipnju, a mi u FFA.hr smo poprilično sigurni kako ćemo igru igrati u studenome.

Što očekujete od novog NFS-a?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano