Vijesti

Novi PlayStation 5 logo koji je identičan starome ipak je revolucionaran u jednom smislu

Od službenog prikaza logotipa PlayStationa 5, a koji je identičan onome na PS4 i PS3, na internetu se samo redaju memovi i komične reakcije. Na prvu ništa posebno, ali novi logotip je ipak uspio kreirati utjecaj na internet, a zajedljivi će reći čak i više od otrkivanja izgleda novog Xboxa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je, zanimljivo, otkrivanje novog logoa na PlayStationovom Instagramu stvorilo angažman više nego ikoji drugi post dosad u povijesti profila. I ne samo to, ako ćemo vjerovati istraživanju Video Games Chronicle, s preko 5 milijuna lajkova ovaj post je najpopularniji gamerski post općenito na Instagramu u povijesti, popularniji čak i od kolaboracije Fortnitea i Avengersa prošle godine.

View this post on Instagram

Welcome to 2020. #PS5

A post shared by PlayStation (@playstation) on

Dakle, post je pokupio više aktivnosti od najave jednog The Last of Usa 2 ili bilo čega drugoga. Dobar broj postova je sprdancija, ali letimičnim pregledom sad već skoro 200 tisuća komentara vidljivo je da je koliko je ekipa uzbuđena uoči PlayStationa 5. Uostalom, kao i mi. Toliko da ne prestajemo pisati i o najmanjoj PS5 sitnici, što su nam neki već počeli prigovarati, ali naš Filip je spremio službeni FFA odgovor.

https://www.facebook.com/ffagamingportal/videos/1308524122687963

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano