Vijesti

Novi Resident Evil stiže iduće godine i predstavlja veliki odmak u serijalu?

Ne znam jeste li primjetili, ali u zadnje vrijeme (namjerno) pišemo sve manje o glasinama i žnj izvorima, iako nam u pravilu takve vijesti budu najčitanije. Naravno, nismo ni mi imuni na neke od glasina, pa ih prenesemo u nadi da će biti točne jer i sami toliko žarko želimo da budu točne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iduće informacije koje ćete pročitati, a tiču se novog Resident Evil-a jasno nisu potvrđene, ali zaista dolaze od čovjeka koji je predvidio/najavio/otkrio RE7, RE2 Remake i RE3 Remake. Riječ je osobi koja očito ima bliske izvore u Capcomu i koja stvarno ne priča gluposti.

Stoga stvarno vjerujemo da ovdje itekako ima istine jer čovjek je jednostavno pouzdan. Informacije kažu sljedeće:

  • Igra dolazi iduće godine, najava u idućih par mjeseci (vjerujemo u E3 vrijeme)
  • Igra je cross-gen naslov što znači da dolazi na trenutne konzole, ali i na next-gen konzole i PC sasvim sigurno
  • Razvoj igre počeo je još 2016. godine i dok dođe na tržište, biti će u aktivnom razvoju oko 4 godine
  • Igra predstavlja najveći odmak u serijalu i donosi do sad najveće promjene s kojima neće biti svi sretni
  • Interna testiranja pokazuju da je riječ o pravoj triple AAA igri i da je jasno već u navedenoj fazi da će igra biti iznimno kvalitetna

Ljubitelji Resident Evil serijala već su počeli teoretizirati da je u pitanju već spominjanja Resident Evil igra s Ethanom u glavnoj ulozi i vukodlacima, a mnogi misle (i ne žele to) da je u pitanju Umbrella Corps 2.

U svakom slučaju, RE igra koja dolazi iduće godine je početak novog serijala. Je li to onda Resident Evil 8 ili sasvim novi smjer? Ili RE8 JE taj novi smjer? Saznat ćemo vrlo skoro.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano