Vijesti

Novi sadržaj za Final Fantasy VII Remake će biti otkriven na obilježavanju 30. godišnjice serijala

Ovaj događaj će vjerojatno jako udariti na nostalgiju i emocije igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Japanski ogranak Square Enixa je objavio da će se u razdoblju od 22. pa do 28.1. održati događaj pod nazivom “Final Fantasy 30th Anniversary Exhibition – Farewell Story Exhibition” u Mori Art galeriji u Roppongi Hills u Tokiju. Događaj će biti svojevrsni retrospektivni uvid u tridesetogodišnju povijest Final Fantasy serijala. Kako posjetitelji budu gledali prikazani prostor, tako će ih dočekati glazba i glasovi pojedinih likova kroz augmentiranu stvarnost. Oni će na taj način pružiti svoje pozdrave svakom pojedinom posjetitelju (otuda naziv “farewell” u imenu događaja).

No ono što je nama zanimljivo je prikaz pod nazivom “Words Left Behind by Aerith”. Posjetitelji će moći posjetiti postavu Sector 5 crkve gdje je Cloud upoznao Aerith i slušati njezine memorije i uspomene, a uz to će biti i prikazane scene iz FF VII Remake koje dosad nismo imali prilike vidjeti. Sigurni smo kako će upravo taj segment probuditi masovne emocije kod posjetitelja te kako neki od njih sigurno neće moći suspregnuti suze.

FinalFantasy30godisnjica_FFA.jpg

Osim FF sedmice, posjetitelji će moći vidjeti i elemente vezane i za Final Fantasy XV. Postava koju će moći posjetiti se odnosi na “Phantom Wedding”. Da vam ne spoilamo ništa ukoliko niste još odigrali igru, stat ćemo samo na toj informaciji.

Što se tiče samog razvoje FF VII Remakea, Yoshinori Kitase kaže da razvoj ide dobro te da želi lagano i komforno raditi na igri što bi sugeriralo da nećemo datum izlaska vidjeti tako skoro. Možda nas neke nove informacije dočekaju na predstojećem E3 događaju.

 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano