Vijesti

Novi Star Wars naslov u produkciji Electronic Artsa imat će kampanju za jednog igrača

Nadamo se da će biti kvalitetna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krajem mjeseca ožujka smo pisali o tome kako postoji vrlo jasna naznaka da Electronic Arts radi na novom Star Wars naslovu vrhunske produkcije, a informacija je proizašla iz jednog oglasa za posao u kojemu se tražio glavni online inžinjer koji će voditi tim ljudi u kreiranju online sadržaja.

Sada znamo da igru razvija EA Vancouver, a u novom oglasu za posao traže čovjeka koji će raditi s kreativnim direktorom, igrinim direktorom i glavnim piscem na usklađivanju svih povezanih značajki s kampanjom za jednog igrača, te implementacijom priče u igranje kako bi se stvorilo jedno kohezivno iskustvo.

Ovo ne mora značiti da ćemo imati snažnu i duboku priču jer je Electronic Arts nakon zatvaranja Visceral Gamesa, studija koji je radio na otkazanoj Star Wars igri, izjavio kako će prilagoditi igru široj publici, a to može značiti kampanju za jednog igrača koja služi za kreiranje početnog lika kojeg ćemo kasnije koristiti u online segmentu igre i dodatno unaprjeđivati.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano