Vijesti

Novi trailer za NBA 2K17 prepun je trica, slobodnih bacanja i zakucavanja

U košarkašku dvoranu vraćamo se već idući mjesec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao i prošle godine, 2K nam donosi novo košarkaško izdanje svog NBA hita. Dok se u nogometnom svijetu i dalje vodi borba za tron kralja nogometa između FIFA-e i Pro Evolution Soccera, u košarci je već godinama jasno da 2K kontrolira najpoznatiju košarkašku ligu u svijetu.

Novi trailer izbliza prikazuje animacije igrača te ostavlja dojam kao da je reklama za nadolazeću sezonu. Pojavljuju se mnoga poznata imena kao što su Rajon Rondo te Kevin Durant čiji će prelazak u Golden State Warriorse sigurno otvoriti nove izazove u obrani protiv te momčadi.

https://www.youtube.com/watch?v=cQKDcMxTAfw

Grafički pomak nije velik te se i dalje drže provjerene formule, no o sportskim igrama je uvijek teško suditi dok se ne odigra pedesetak utakmica. Interesantno je što u pre-order paketu nude legendarnu momčad SAD-a 1992.

NBA 2K17 dolazi na PC, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One i Xbox 360, a moći ćemo ga zaigrati 20. rujna, a oni koji naprave pre-order dobit će pristup igri četiri dana ranije.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra