Vijesti

Novi veliki Cyberpunk 2077 prikaz stiže krajem ljeta

Baš kao i prošle godine kad je Cyberpunk 2077 veliki demo prikaz, kojeg su dotad mogli gledati samo odabrani novinari iza zatvorenih vrata E3-a, pušten za javnost krajem kolovoza, slično će biti i ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potvrdili su to iz CD Project Reda i službeno, pa bismo gameplay od otprilike 50 minuta trebali dobiti tokom trajanja PAX West sajma od 28. 8. do 2. 9. Taman na povratku s mora, lijepi i potamnuli, naša tijela i umovi će biti u top formi za mentalni orgazam.

Gameplay iz dvije perspektive

Prema pisanju onih koji su ga već imali prilike vidjeti, radi se o misiji iz dvije perspektive. Jednom se misija igra iz perspektive više hakerski i stealth orijentiranog muškog V-a, a zatim se ista misija igra iz perspektive akcijski orijentirane dame V.

Naravno, to ne znači da u konačnici spol koji odaberemo za našeg lika definirati i njegove karakteristike, jer njih definiramo sami. CDPR je samo želio pokazati široke mogućnosti odabira. U teoriji, Cyberpunk 2077 ćemo moći igrati kao gay metroseksualac mršave konstitucije koji ne zna držati oružje u ruci, pa kompletno preći igru bez da ubijemo ikoga.

Kako ćete vi igrat Cyberpunk 2077. kad izađe 16. 4. iduće godine?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano