Vijesti

Novi video za Code Vein pokazuje još malo brutalne makljaže

Dark Souls klon koji izgleda kao da je ispao iz Tokyo Ghoul mange izgleda bolje i bolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako vam budući Dark Souls remaster ne bude toliko po volji jer je ipak sve to u suštini već viđeno i prijeđeno davnih dana, a novih nastavaka nema na vidiku, možda Code Vein donese prije potreban fiks. Bandai Namco je tako jučer izbacio novi video u kojem je prikazan gameplay igre Code Vein:

https://www.youtube.com/watch?v=9UQ_fhbAs0s

Kao što se može vidjeti, bit će tu mnogo vitlanja golemom sabljom i krvi koje šiklja na sve strane. U jednom prikazu nam društvo u borbi pravi Mia koja koristi bajonetu kao oružje, a u drugom prikazu nam pomaže Louis sa svojim mačem. Komentari na gameplay su uglavnom pozitivni dok ima onih koji smatraju da je sama mehanika ponešto spora te fali dinamike. Ako vam je to premalo gameplay videa, evo prošlomjesečnog gdje je prikazana boss borba:

https://www.youtube.com/watch?v=TNSsmlgzNOk

Unatoč tome što je izbačen novi video, još uvijek se ne zna kada će Code Vein točno izaći. Samo se zna da će to biti tijekom ove godine i to za PlayStation 4, Xbox One i PC.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano