Vijesti

Novu PlayStation 4 konzolu bismo izveli na večeru uz svijeće i cvijeće

Kad vas vaša odabranica ili odabranik idući put pitaju zašto ih ne izvodite češće vani, samo im pokažite novi dizajn PlayStation 4 konzole i sve će im biti jasno. Oprosti draga, ali kad bi imala ovako lijepe simbole na čelu možda bih te i češće vodio na večere. I tu ne mislim na McDonalds.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I da, ukusi su kao stražnjice – ima ih svatko, ali što god preferirali, sumnjam da postoji značajniji broj ljudi koji se nebi složili s konstatacijom da najnoviji dizajn PlayStationa 4 nije jedan od najljepših dosad.

Sony je prošli tjedan na State of Play prezentaciji predstavio “metalno sivu” verziju konzole kojom dominiraju prepoznatljivi PlayStation simboli. Jednostavno i atraktivno. I to nam se jako sviđa.

Konzola bi u prodaju trebala iči tokom idućeg mjeseca i to po standardnoj cijeni. Ipak, kako zasad stoje stvari, izgleda kako isti dizajn nećemo ugledati i na PlayStation 4 PRO konzolama, već će isti biti rezerviran isključivo za slim konzole. Šteta.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano