Vijesti

Nvidia “iscurila” novu Red Faction igru

Mislimo da ljudi iz THQ Nordica neće biti previše sretni kad shvate da im je Nvidia pokvarila E3 iznenađenje. Iako je od ranije poznato da će THQ Nordic najaviti nastavke dviju velikih igara, nismo znali 100% je li Red Faction jedna od njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva igra koju će otkriti je gotovo sigurno novi Destroy All Humans, a sad znamo da je druga igra Red Faction Evolution.

Igra je osvanula na Nvidia Ansel stranici što znači da će Red Faction Evolution doći na PC, i sigurno na PS4 te Xbox One. Evolution nam zvuči kao potpuno novi smjer igre. Inače, ako to niste znali, prvi Red Faction izašao je 2001. godine i još uvijek je to najbolji dio serijala.

Posljednji Red Faction izašao je 2011. godine, ali Red Faction Armageddon nije uspio ostaviti nekakav značajni trag u svijetu igara. Možda je vrijeme da THQ Nordic vrati serijal na staru slavu. Do tada, prisjetit ćemo se klasika iz 2001. godine i skupa ćemo pričekati E3 kad bismo trebali dobiti gameplay trailer i datum izlaska Red Faction Evolutiona.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano